NOVO U PONUDI - ŠPER PLOČA SVEZAŠper ploče su sveprisutnije u modernom dizajnu enterijera. Šper ploča je svestran i višenamenski materijal, savršen za stvaranje ekološki prihvatljivih, a istovremeno i pristupačnih proizvoda i arhitektonskih projekata.

Nameštaj u sobi, dekoracija podova, zidni paneli, plafonske konstrukcije, pa čak i rasvetna tela mogu biti napravljena od nedovršene šper ploče i izgledaju veoma moderno. Oni predstavljaju trendove u uredjenju i dizajnu koji su danas jako popularni. Nedovršena šper ploča se koristi u gradjevinarstvu i unutrašnjem uredjenju, donoseći prirodne lepote ovog jedinstvenog materijala u savremene prostore.

Darex Home se pobrinuo da na naše tržište dovede jednog od najboljih svetskih proizvodjača šper ploče, kompaniju Sveza iz Rusije. Ruska šper ploča od breze je poznata u mnogim zemljama i cenjena zbog izuzetne izdržljivosti i lepe površine. Koje su ključne prednosti, kakva je dostupnost proizvoda i kakva je primena Svezinih šper ploča, možete videti u našem PDF katalogu.