Opšti uslovi online prodaje


  • Na osnovu odredbe člana 13. i člana 27. Zakona o zaštiti potrošača privredno društvo Darex Home doo obaveštava potrošače koji kupuju putem internet prodavnice darexhome.rs o sledećim uslovima online prodaje:

  • Putem internet prodavnice darexhome.rs obavlja se online prodaja roba i usluga privrednog društva za trgovinu na veliko i malo Darex Home doo Beograd, Megarska ulica 4, 11077 Novi Beograd, šifra pretežne delatnosti 3109 - proizvodnja ostalog nameštaja; matični broj: 20705035; PIB: 106912919; tel: 011/2091 630; fax: 011/2091 635; e-mail: prodaja@darexhome.rs

  • Prodaja roba i usluga putem internet prodavnice darexhome.rs se prema Zakonu o zaštiti potrošača smatra prodajom na daljinu.

  • Roba koja se prodaje putem internet prodavnice darexhome.rs poseduje svojstva za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji. Osnovna obeležja robe se mogu naći na sajtu darexhome.rs. Saobraznost robe ugovoru se utvrđuje isključivo prema nameni i svojstvima robe, kako je to definisano u opisu svakog proizvoda.

  • Darex Home prodaje robu iz grupe proizvoda:

  1. KANT TRAKE,
  2. OKOVI, i to iz sledećih podgrupa: Šarke / Ručice / Čiviluci / Klizači / Fioke / Podizni mehanizmi / Amortizeri / LiftomatiNosači polica / Nogice-Noge stola / Točkići / Garderobna šipka (izuzimajući artikal: "909017 Šipka garderobna ovalna 30x15x2900mm" ) / Žičani elementi / Kante za smećeGalanterija / Cipelarnici / Ulošci za fioke / VijciSistemi spajanja / Lepkovi / Sudopere / SlavineAlat.

  • Roba iz grupe proizvoda PLOČASTI MATERIJALI ne može se poručiti putem internet prodavnice darexhome.rs, kao ni roba iz grupe proizvoda OKOVI, podgrupa: Lajsne i Alu profili. Proizvodi iz navedenih grupa se mogu poručiti samo u Darex Home prodajnim centrima.